Stay Homas Publiquen La Nòria, Primer Avançament Del Seu Pròxim Disc

Stay Homas publiquen ‘La Nòria’, primer avançament del seu pròxim disc

Stay Homas, el grup format per exmembres de la banda terrassenca Doctor Prats i de Búhos publica el primer avançament del que serà el seu nou disc, que veurà la llum a la primavera de 2023. Es titula La nòria parla de quan la vida es transforma en aquesta atracció de fira giratòria. De quan la sensació d’estancament és insuportable, s’ha de recórrer a la gent que val la pena. Hi ha qui gestiona els moments escapant-se a destins espirituals per a trobar-se a ell mateix. També hi ha qui surt de festa 24/7 . Hi ha fins i tot, qui munta una banda amb els seus amics en una terrassa del carrer Balmes de Barcelona. 

El tema s’ha gravat en varis estudis, com el del productor Genís Trani o el d’Arnau Figueres.

Stay Homas dediquen La Nòria a tota la gent que els acompanya i els dóna suport, que són ‘casa’ i en menys de 10 hores ja suma més de 90.000 reproduccions a Youtube,

Després d’Agua i de la mixtape Here2Play, la banda barcelonina anuncia que a la primavera del 2023 publicarà el seu segon disc.

Les primeres dates confirmades d’Stay Homas per aquest 2023 són el Cabró Rock de Vic, el Canet Rock a Canet i a Mallorca, el Festival Cruïlla i el Pirata Beach Festival.