Stay Homas publiquen “Let It Out”, el primer single del seu disc de debut “Agua”

Stay Homas publiquen el seu primer disc “Agua” l’11 de desembre tot i que des de dimecres, 25 de novembre, es pot reservar en format físic o digital. Aquesta cançó, “Let It Out”, és el primer tastet.

Produïda per Justin Delasiembra, la peça és una fusió avantguardista de les arrels folk-pop contemporànies amb alguns recursos de l’electrònica més avançada. El resultat, un hit ballable i que convida a obrir-se camí davant l’adversitat.

El videoclip (més avall), produït per Icon International i dirigit per Ben Woolf, proposa un viatge emocional i colorit, on els Stay Homas sobrevolen Barcelona i el món.

Stay Homas diuen sobre aquesta cançó  que revisita els seus dies a la terrassa. “Intenta explicar una història de sofriment i superació des de la perspectiva de l’ésser estimat: aquest amic, parent o qui sigui que sempre t’anima quan les coses es posen difícils. Vàrem tenir la temptació d’incloure un cor de nens en el tema i la veritat és que ens ha encantat el resultat. Abans de res, perquè arriben a aquests tons aguts que nosaltres no, però també perquè de vegades la clau per superar aquesta situació és mirar-la d’una forma més innocent i infantil. La vida es construeix així, i la tristesa és només una altra cosa profunda i bella per sentir, així que… Obre’t i deixa-sortir!”, afirmen.

“Let It Out” s’uneix a “Por el camino”, la cançó que van publicar el 4 de novembre, que serà la banda sonora de la pel·lícula “Mamá o Papá” dirigida per Dani de la Orden i protagonitzada per Paco León i Miren Ibarguren.