Stay Homas roda el seu nou videoclip al Cinema Catalunya

El Cinema Catalunya s’ha convertit aquesta setmana en l’escenari de gravació del nou vídeoclip dels Stay Homas. La popular banda creada durant el confinament ha escollit l’emblemàtic cinema del carrer Sant Pere com a localització per rodar el vídeo del single «Ese beso», el segon avançament del seu nou disc titulat «Homas».

Sota la direcció de Cristóbal Quesada, amb qui Stay Homas ja havia treballat en anteriors vidoclips com «La Noria» o «Cacatua», la cançó tracta d’un petó inesperat en una cita romàntica que té lloc a una sala de cinema. Durant el vídeoclip de «Ese beso» es poden identificar fàcilment diversos espais del Cinema Catalunya, com ara la taquilla o la sala gran.

Aquest és el segon cop que Stay Homas decideix gravar algun dels seus vídeoclips a Terrassa, després del rodatge de «Here to Play» al Parc Audiovisual, ara fa tot just un any. La banda barcelonina, formada per Rai Benet, Klaus Stroink i l’ex trombonista de Doctor Prats, Guillem Boltó, prepara una gira de concerts que passarà per Madrid, Mallorca o el País Valencià, a més de festivals com el Cruïlla, Cap Roig o el Canet Rock.