El Submarí de la Ràdio Municipal dedica un especial a la Festa Major

El programa de la Ràdio Municipal de Terrassa, El Submarí, s’ha fet avui en directe des del Raval de Montserrat.

El magazin conduït per Mariona Tomàs s’ha instal•lat durant dues hores, des de les onze i fins a la una de la tarda, en aquest punt cèntric de la ciutat i amb la presència de diversos convidats amb un tema monogràfic, la Festa Major de Terrassa.

El Submarí ha començat entrevistant Amadeu Aguado, tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la ciutat, el qual s’ha referit a grans trets al més destacat de la Festa.

El cuiner i pregoner Marc Ribas també ha passat pel programa, a l’igual que l’escultor Jordi Grau, el qual no ha volgut donar cap pista fiable sobre qui serà el Capgròs d’enguany.

La ràdio al carrer tindrà la seva continuitat aquest dissabte de 7 a 9 del vespre amb un programa especial dedicat a la Festa Major des del Raval de Montserrat.

D’altra banda, Canal Terrassa transmetrà aquest divendres a partir de dos quarts de 8 de la tarda els actes d’inici de la Festa i l’exhibició castellera de diumenge a dos quarts d’una del migdia. També durant el cap de setmana prestarà especial atenció al més destacat de la Festa Major.