Surt a licitació el projecte de construcció del nou edifici de l’Institut Escola Sala i Badrinas

Després d’anys d’espera, de mobilitzacions  i de reunions de la comunitat eduactiva, ha sortit ja la licitació del projecte de l’edifici de l’Institut Escola Sala i Badrinas.

Es dona així un pas important cap a la construcció del nou edifici que ha d’albergar l’Institut Escola.

Des de la mateixa associació de familiars d’alumnes es feliciten per la licitació que s’ha fet esperar amb incompliments de termini continus per part del Departament d’Educació i el Departament d’Infrastructures, segons denuncia la mateixa AFA de l’escola. L’espai, però, està totalment urbanitzat.

Després de 16 anys en situació provisional, les famílies han rebut aquesta notícia amb alegria i il·lusió esperant que es compleixin els terminis.

Agilitzar i prioritzar la construcció de l’Institut Escola Sala i Badrinas

Aquesta era la principal reivindicació de l’alcalde, Jordi Ballart, i la tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’educació, Teresa Ciurana, al Conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray en la recent reunió que van mantenir totes les parts implicades.

Ballart recordava al conseller l’esforç municipal en aquest projecte i lamentava els endarreriments i les alteracions del calendari. L’Ajuntament va negociar amb la Generalitat la construcció del nou centre educatiu i es va corresponsabilitzar aportant 2,2 milions d’euros.