El Susana Sheiman Quintet estrena el nou cicle Jazz a prop a l’escola Agustí Bartra

El pati de l’Escola Agustí Bartra ha estat l’escenari aquest diumenge de l’esperat retorn del cicle Jazz a prop, que apropa aquest estil de músic tan lligat a Terrassa als barris de la ciutat.

Un cicle que s’ha adaptat a les circumstàncies i que canvia els centres cívics i els mercats dels últims anys pels patis de les escoles dels set districtes de Terrassa, per poder fer els concerts a l’aire lliure, amb aforament limitat i amb distància de seguretat.

La pluja, que amenaçava amb suspendre el concert, ha acabat respectant l’actuació del Susana Sheiman Quintet, encapçalat per aquesta cantant madrilenya, una de les veus més destacades del panorama jazzístic a tot l’estat actualment, i amb la companyia de quatre músics de proximitat. Fet i fet, la gran part dels artistes del cicle d’aquest any són de Terrassa o hi tenen una relació estreta per ajudar-los, segons l’Associació de Músics de Jazz de Terrassa, a superar la crisi que viu la cultura.

El de Susana Sheiman ha estat el primer d’un total de set concerts repartits els propers tres caps de setmana per escoles de tot Terrassa. Les entrades, que es poden reservar per internet, estan gairebé exhaurides.