Suspesos els Autonòmics sub-16 d’hoquei i a l’aire la Copa Catalunya de futbol a l’Olímpic

Tot apunta que l’esport amateur i també el formatiu es veuran afectats les properes dues setmanes. S’espera que al llarg del dia d’avui les federacions catalanes dels diferents esports comuniquin la suspensió de les competicions.

El campionat que ja està suspès és l’Autonòmic sub-16 masculí i femení d’hoquei herba que s’havia de disputar a les instal·lacions del CD Terrassa del 19 al 22 de març. Així ho ha fet oficial aquest dimecres al matí la Federació Catalana de Hockey, seguint les directrius de l’Espanyola com a mesura preventiva per evitar la propagació del Covid-19.

I és que aquest campionat suposava l’arribada de jugadors i jugadores de diferents punts de l’Estat espanyol, inclosos les zones de més risc. Pel que fa a les competicions estatals d’hoquei d’aquest cap de setmana, tot i que s’han de jugar a porta tancada, els clubs estan a l’espera de saber com aplicar aquestes mesures.

Copa Catalunya

L’altra competició que està a l’aire és la Copa Catalunya Absoluta de futbol que s’havia de disputar a l’Estadi Olímpic l’1 d’abril (20.30h) entre la UE Llagostera i el CE L’Hospitalet. Ara per ara les mesures preventives anunciades pel Ministeri de Sanitat s’allarga més enllà d’aquesta data, per la qual cosa la Federació Catalana de Futbol podria acabar endarrerint la disputa d’aquest partit.