Synusia recomana regalar llibres per Sant Jordi i recollir-los després del confinament

La crisi sanitària provocada  per la Covid-19 ha arribat en el moment amb més activitat de l’any per al sector del llibre, com és la campanya de Sant Jordi. Davant d’aquesta situació excepcional que estem vivint arran de la pandèmia, la llibreria de Terrassa Synusia, tot i estar tancada, proposa tres maneres per celebrar la diada de Sant jordi.

La primera, comprar llibres i recollir-los un cop l’establiment torni obrir les portes en recobrar la normalitat, proposen que l’enviament també es faci després del confinament, per no posar en perill la salut dels repartidors,  també es poden encarregar mitjançant la web, el correu electrònic o a través de les seves xarxes socials. Una segona opció seria adquirir una targeta regal, ja sigui per adults a per infants, mitjançant el correu electrònic info@synusia.cc. Per  últim, proposen regalar una subscripció.

Però per Synusia el 23 d’abril, no ha de centralitzar tota l’activitat  de l’ecosistema llibreter. I és que, és una de les catorze llibreries cooperatives que impulsen la campanya ‘Sempre és 23’ per desestacionalitzar Sant Jordi pq creuen en una economia que situa al centre les  les persones. Es defineixen com a llibreries petites, arrelades al territori i amb comunitats i projectes compromesos amb l’entorn social i polític que els hi és més proper.