Talent i il·lusió per al nou equip ciclista Kern Pharma

Kern Pharma fa el salt al ciclisme professional. L’empresa farmacèutica egarenca patrocina aquest any l’equip navarrès de Lizarte, de l’Asociación Deportiva Galibier, que competirà a l’UCI Continental, la tercera categoria del ciclisme d’elit. Aquest dimecres s’ha fet una multitudinària i mediàtica presentació a la seu ubicada al Polígon Industrial de Can Parellada. Raúl Díaz-Varela, conseller delegat de Kern Pharma, ha justificat l’aposta de l’empresa per aquest nou projecte. 

L’equip Kern Pharma està format per catorze ciclistes, entre els 19 i els 30 anys. Procedeixen de diferents punts d’Espanya, entre ells tres catalans, així com un corredor colombià i un altre de taiwanès. N’hi ha d’escaladors, velocistes, contrarellotgistes i d’altres de més polivalents. Per a molt d’ells serà la seva primera experiència com a professional, però la joventut no resta ambició de cara a una prometedora temporada.

Tots ells competiran amb bicicletes de la marca taiwanesa Giant en diferents proves repartides principalment per Espanya, França i Portugal. El debut del Kern Pharma serà el 30 de gener a la Challenge de Mallorca.