Tall del carrer de la Rutlla causa múltiples afectacions de trànsit al centre

Des d’aquest dilluns s’ha tancat al trànsit el carrer de la Rutlla entre Sant Domènec i el Vall, per treballs de manteniment del clavegueram. El nou tall se suma als trams dels carrers de Sant Francesc i Vall que es mantenen barrats des del juliol per obres de reurbanització.

Tot això ha implicat la posada en marxa de múltiples desviaments per als vehicles que circulen pel centre de Terrassa, coincidint amb l’inici del curs escolar.

En primer lloc, s’ha habilitat l’entrada a algunes vies només per accedir als garatges. És el cas del carrer de Sant Marian entre Col·legi i Baldrich, i del carrer del Viveret, entre Sant Francesc i Baldrich.

El carrer de la Rutlla entre Sant Domènec i l’Era, tancat a mitja alçada, també permetrà la circulació en doble sentit per entrar als garatges. Però s’ha de tenir en compte que no serà possible travessar tot el tram de carrer.

Per altra banda, l’accés als pàrquings del centre també es veurà modificat. L’aparcament del Bonpreu serà accessible des dels carrers de Topeta, Sant Quirze i el Portal Nou, el qual canvia temporalment de sentit. Si es continua per aquest camí, cap als carrers de Vall i del Forn, es pot arribar al pàrquing de la Plaça Vella.

Al carrer de Sant Genís i l’estacionament del Vapor Gran es podrà accedir a través de Doctor Ventalló, en sentit oposat a l’habitual, i Sant Francesc. També es pot fer pel carrer de l’Era i la Rutlla. Aquesta última permetrà la circulació en sentit contrari en un tram curt.

L’Ajuntament ha informat que no es disposa encara d’una data de finalització de les obres.

Múltiples afectacions de trànsit al centre pel tall del carrer de la Rutlla