Tall total de trànsit a la calçada lateral de la C-58, sentit Barcelona, la nit de diumenge a dilluns

La nit de diumenge, 8 de setembre, a dilluns, dia 9, a partir de les 22 h de diumenge i fins a les 5 h de dilluns, la calçada lateral C-58 en sentit Barcelona, des de l’avinguda del Vallès fins a la seva confluència amb el tronc de l’autopista, es tallarà al trànsit de forma total. A partir de diumenge, i les següents nits de la setmana, la Generalitat procedirà a pavimentar i senyalitzar l’ampliació de l’autopista entre Terrassa i Sant Quirze, de forma que aquesta quedarà ja oberta al servei públic.

Les afectacions de trànsit importants al terme de Terrassa, però, tindran lloc només la nit de diumenge a dilluns. Durant aquesta nit es tallarà la calçada lateral C-58 en sentit Barcelona, des de l’avinguda del Vallès fins a la seva confluència amb el tronc de l’autopista. No podran accedir al tronc de l’autopista en sentit Barcelona els vehicles que ho vulguin fer des del carrer de Colom, des de l’av. del Vallès o des de l’av. d’Àfrica.

Alternativament, podran circular per la N-150 fins a la rotonda davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra i, des d’allà, accedir a l’autopista.