Tallers virtuals per avançar cap a la transició energètica

Del 20 al 26 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2020, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar sobre l’estalvi i l’eficiència energètica. Durant el mes de juny, el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza amb la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, una programació de tallers virtuals per avançar cap a la transició energètica.

En el conjunt del cicle es vol d’ajudar a les famílies, comerços i empreses a estalviar energia i molta despesa econòmica, i introduir conceptes com l’autoconsum fotovoltaic i la mobilitat elèctrica. Al Vallès Occidental s’han programat 6 tallers en directe a través de la plataforma Youtube i Zoom, basats en recomanacions per que els usuaris trobin solucions als seus consums i costos energètics.

Des del Consell Comarcal, amb la Diputació de Barcelona, han treballat una proposta transversal, que pugui donar resposta a la ciutadania, als comerços i a les empreses, amb l’objectiu de fer un pas endavant en la transició energètica.

La programació de tallers gratuïts és la següent:

  • 15 de juny, a les 16:300h: Estalvi i eficiència energètica a la llar. ZOOM
  • 17 juny, a les 15.30h:  Estalvia al teu comerç ZOOM
  • 19 juny, a les 15.30h: Estalvia a la teva empresa ZOOM
  • 22 juny, a les 19h: Biomassa, l’energia renovable de proximitat. YouTube live
  • 29 juny, a les 19 h: Ha arribat l’hora de comprar un cotxe elèctric (o no) YouTube live
  • 30 juny, a les 19h:  Autoconsum, plaques solars…de què estem parlant? YouTube live

Totes les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.