Sortida Mitja Marató Terrassa

Talls de trànsit i restriccions en motiu de la 24ª Mitja Marató el proper diumenge

Amb motiu de la celebració de la 24ª Mitja Marató Internacional de Terrassa i la 18ª Cursa Santi Centelles, el diumenge 28 de gener, de 7 h a 14.30 h aproximadament, es produiran afectacions generalitzades al trànsit, la mobilitat i el transport públic de la ciutat.

Els principals vials que es tallaran al trànsit de vehicles són la rambla d’Ègara (excepte un carri de circulació sentit sud fins al carrer de Galileu), l’avinguda de l’Abat Marcet, el vial nord de la rambla de Francesc Macià, l’avinguda del Parlament, el carrer de l’Estatut, i alguns trams de la ronda de Ponent, les carreteres de Matadepera, Martorell i Montcada, el carrer de Colom, les avingudes del Vallès, Béjar i Jacquard, i el passeig de Vint-i-Dos de Juliol. També es tallaran al trànsit els carrers que donen accés a aquests vials. Consulteu els itineraris recomanats per a vehicles privats:

Afectacions al transport públic
Els autobusos de les línies de transport públic urbà es desviaran del seu recorregut habitual. Principalment circularan per la carretera de Montcada, l’avinguda de Santa Eulàlia, els carrers de Ramón y Cajal i Prat de la Riba, les avingudes de Jacquard, Jaume I i Barcelona, i la carretera de Castellar. S’anul·laran gran part de les parades, incloses les de la rambla d’Ègara. La parada central més propera a la rambla d’Ègara serà la de l’Estació d’Autobusos Interurbans. La línia 5 (Roc Blanc-Can Trias) farà parada al carrer de Galileu, a l’alçada de la plaça de Ricard Camí, el Mercat i l’Estació de la Rambla, i a la cruïlla amb el carrer Infant Martí.

Desviament Autobusos Durant La Mitja Marató 2024

Afectacions al servei de taxis
La parada de l’Estació de la Rambla es desplaçarà al carrer de la Columel·la. S’anul·laran les parades del CAP de la Rambla, l’Estació del Nord, Francesc Macià i Nacions Unides.

Altres afectacions
L’accés a l’aparcament de la Plaça Vella s’haurà de realitzar des de la Carretera de Montcada i pels carrers de Sant Francesc, la Rutlla, el Forn i Unió, i la sortida pel Carrer de la Unió, el Raval de Montserrat i el Carrer de la Rasa.