Mapa 7

Talls temporals nocturns a l’enllaç de la C-58 amb l’avinguda del Vallès

Del 14 al 16 de novembre, de 10 de la nit a 6 del matí, es produiran talls temporals a l’enllaç de la C-58 amb l’avinguda del Vallès per les obres d’ampliació de la calçada lateral de l’autopista.

Els treballs són per col·locar una capa de rodament de l’afermat i, per minimitzar el seu impacte, s’han programat per efectuar-los en tres nits consecutives: la del diumenge, 14; dilluns, 15 i dimarts, 16 de novembre. En horari diürn, el trànsit no es veurà afectat cap dels tres dies. 

Durant aquests períodes quedaran afectades les sortides a l’avinguda del Vallès procedint de Barcelona i les entrades des de l’avinguda, direcció Manresa.

En concret, les afectacions al trànsit seran les següents:

Nit de diumenge, 14, a dilluns, 15, de 22 a 6 h. Accés únic a la zona Terrassa Sud-Est per l’avinguda del Vallès, marge Est. Entrada a la C-58 únicament des de l’avinguda del Vallès, marge Oest. Quedarà tancat el nou pont de la calçada lateral.

Nit de dilluns, 15, a dimarts, 16. De 22 h a 0 h, accés a Terrassa Sud-Est des de la C-58, i entrada a l’autopista cap a Manresa exclusivament per l’avinguda del Vallès, marge Oest. Accessos de l’avinguda del Vallès marge Est tancats. De 0 h a 5 h, tota la calçada lateral i els seus accessos romandran tancats, excepte l’entrada a l’autopista, sentit Manresa, des del marge Oest de l’avinguda del Vallès. Caldrà desviar-se pràviament per la sortida 15 i a carretera N-150 o, com alternativa, sortir per la sortida 22 per efectuar un canvi de sentit cap a l’autopista, o bé per usar la N-150 en sentit contrari. A partir de les 5 h de la matinada s’obrirà la sortida de l’autopista cap a l’avinguda del Vallès, marge Est.

Nit de dimarts, 16, a dimecres, 17. De 22 h a 6 h quedarà tot l’enllaç tancat a excepció de l’accés a l’avinguda del Vallès, marge Est, procedint de la C-58. No es podrà accedir a l’autopista des de cap dels dos marges de l’avinguda del Vallès.

 

Mapa 1

 

Mapa 4

Mapa5Mapa 6

Mapa 7