La consellera Tània Verge defensa els plans d’Igualtat a les pimes

La consellera d’Igualtat i Feminismes Tània Verge ha participat aquest dimecres al matí, en una xerrada sobre la implantació dels plans d’Igualtat a les empreses. La visita s’emmarca en els debats i intercanvis de coneixements que organitza la CECOT. També ha coincidit amb el primer aniversari de creació de l’oficina d’igualtat de la patronal.

En resposta a la demanda de més claredat de l’administració pel què fa a l’aplicació dels plans d’igualtat a les petites i mitjanes empreses, la Consellera ha recordat el caràcter de Llei que té la normativa tot i que ha apel·lat a la implicació de tothom per aplicar-la.

L’acte ha comptat amb una nodrida presència política i empresarial i amb la intervenció de dos testimonis, Esther Vives de Manipulados Vicopack i Irene García del Club Natació Terrassa, que han explicat el procés d’implantació dels plans d’igualtat a les seves respectives empreses.

Un sistema que s’ha de veure com una nova oportunitat més que no pas una imposició. Tània Verge ha signat en el Llibre d’Honor de la CECOT.

Tània Verge