Tanquen els quatre establiments de Fleca Torres

El centenari forn Fleca Torres amb quatre establiments a Terrassa tanca definitivament les seves portes a finals de mes. Han estat quatre generacions de forners des del 1917 que hi ha constància d’aquest forn a la ciutat. A banda de la falta de relleu generacional, els principals motius pel tancament han estat la crisi per la guerra d’Ucraïna, el desmesurat augment de l’energia i els preus disparats de les matèries primeres com la farina.

També la competència deslleial per la venda de pa en qualsevol establiment i el canvi d’hàbits dels consumidors que trien un preu més competitiu per davant de la qualitat del pa i la brioxeria. De la Fleca Torres hi ha quatre botigues repartides pels carrers Bartrina, Ample, Puig Novell i del Nord, amb una vintena de treballadors, la majoria d’entre 10 i 20 anys d’antiguitat a l’empresa familiar.

Ja fa uns anys Josep Sánchez i Dolors Galobardes van passar el relleu a un dels seus fills, Quim Sánchez, que per la situació econòmica global, ara enceta nous projectes professionals. Els propietaris de la Fleca Torres tampoc descarten trobar d’altres sortides al negoci familiar.