Tarda màgica a l’Estadi Olímpic en la millor entrada de les darreres temporades

Que hi havia ganes de Copa a Terrassa era ben evident una hora i mitja abans del partit. Fa tres anys la pandèmia va privar als aficionats gaudir del duel contra el València i ara molts no es volien perdre aquesta eliminatòria. L’Albacete de la Segona Divisió no era el rival desitjat, però era prou atractiu. El soci i el futbol base entraven gratuïtament i les entrades anticipades havien funcionat a bon ritme, amb més de 3.500. Però qui s’ho ha pensat a darrera hora no li ha importat pagar una miqueta més i retirar-la en les mateixes taquilles. Això ha desbordat al club egarenc.

A les cinc de la tarda s’han obert les portes de l’Estadi Olímpic, formant-se cues sobretot l’accés al gol nord. Molts aficionats han entrat al recinte amb el partit transcorrent els primers minuts i amb la festa ja començada. Segons dades facilitades pel Terrassa, més de 6.500 persones han presenciat aquesta primera eliminatòria, unes xifres que no s’assolien des de feia moltes temporades.

L’aforament a general estava ple i també feia goig la zona de tribuna. Només quedaven buits els seients de la part baixa, que tenen pitjor visibilitat. La llotja estava plena, amb l’alcalde Jordi Ballart i una bona representació de regidors. L’Albacete tampoc ha estat sol i una vintena d’aficionats s’han desplaçat a Terrassa.

El gol de Jordi Cano ha desfermat l’eufòria a les graderies i aquest cop l’equip de casa no s’ha deixat remuntar. Els jugadors s’han deixat la pell i això ho han notat les cames de molts d’ells. Entre els més ovacionats, el capità Àlex Fernández i l’autor del gol, quan han estat substituïts. Alegria al final del partit i comunió entre plantilla i aficionats, tot desitjant que arribi el sorteig del 7 de novembre.