Teatre compromès i amb talent femení en la segona part de la Temporada de Teatre

La segona part de la Temporada de Teatre de Terrassa presenta una vintena de propostes per a tots els públics amb espectacles compromesos de temàtiques diverses i actuals. Un programa que passa per diferents disciplines artístiques entre les quals destaca el talent femení dels treballs de Mont Plans, Laia Marull, o Sílvia Munt entre moltes d’altres. Amb quatre espectacles familiars i suport al teatre local amb el Festival Set de Teatre i la proposta de la companyia Punt i Seguit Teatre, La Moneda, una comèdia sobre la relació de l’art amb el poder.

Entre les novetats arriba la història sobre les supervivents de violència sexual a la guerra dels Balcans, «Encara hi ha algú al Bosc». Un relat colpidor de la dramaturga Anna Maria Ricard amb el Col·lectiu Cultura i Conflicte. La programació també aposta pel teatre d’integració amb Bogumer, de Vero Cendoya i Israel Solà. Un muntatge sorgit del món de la dansa que unifica esforços i talents en pro d’una dramatúrgia comuna, en col·laboració amb la companyia La Calòrica.

Ja a finals de març es podrà veure la multipremiada «Europa Bull». Un muntatge de Jordi Oriol que fa reflexionar, en clau d’humor i comèdia, sobre Europa i tots els múltiples significats que aquesta paraula comporta. Runa és una peça de circ contemporani que arribarà el dia de Sant Jordi. Una creació íntima i de caràcter personal que parla de la identitat, la família i de l’absurditat de les fronteres territorials i els conflictes humans.

Arts Escèniques Terrassa programa en la línia de suport a la creació i al teatre local, amb cobertura a companyies residents i la visibilització de grups i propostes emergents. En aquesta segona part de la temporada torna la compra d’entrades presencial a l’IMCET i el malaguanyat programa de mà, suprimit per la pandèmia.