Teatre, música i tributs en la nova proposta de LaFACT per a la pròxima temporada

La Factoria Cultural de Terrassa presenta 25 espectacles per a la pròxima temporada de primavera que s’allargarà fins al mes de juny. A banda dels ballets de Lausanne i el Ballet Nacional de Cuba dins de la programació de dansa, destaquen els espectacles familiars, el teatre, els concerts i tributs pensats per a tots els gustos i per a una gran varietat de públic.

Entre les propostes cal destacar El circ de l’Any, de la companyia Tub d’Assaig o els concerts familiars de Tadeo Jones i Dàmaris Gelabert. També les millors simfonies de Disney en un únic concert o els nous espectacles del Mag Lari, de l’actor televisiu Peyu o L’Oreneta, l’èxit protagonitat per Emma Vilarasau. Una variada oferta teatral per superar el 70 per cent de mitjana d’ocupació que s’ha assolit aquesta temporada.

També cal recordar el nou gènere teatral dels Tributs a grans grup o bandes musicals. Al repetit homenatge a ABBA que torna aquesta temporada amb renovat espectacle, hi haurà dos tributs dedicats a les bandes de Pink Floyd i Dire Straits.