TeC demana una gestió integral i un pla de dinamització del Parc de Vallparadís

Dotar el Parc de Vallparadís d’estructures de gestió integrals que serveixin per aprofitar més i millor totes les seves potencialitats. Aquest és l’objectiu de l’única proposta de resolució que el grup municipal de Terrassa en Comú presenta al ple de març.

La formació reconeix l’èxit que ha suposat la transformació d’un torrent en un parc urbà i central de la ciutat de 3 quilòmetres de longitud però creu que necessita d’aquesta mirada integral per adaptar-se al segle XXI.

Per això, demana una prova pilot de dinamització a l’estiu amb activitats per tots els usuaris, la recuperació de l’oficina tècnica que coordini tots els àmbits, la creació d’un espai web propi que centralitzi tota la informació d’actes i tràmits, la creació d’una comissió tècnica amb tots els responsables que hi tenen a veure i la recuperació del consell consultiu del parc com a òrgan de discussió i debat sobre el funcionament i el futur a mig i llarg termini.

La formació també torna a presentar una proposta d’acord de junta de portaveus que ja va retirar al febrer perque l’equip de govern va demanar poder estudiar-la. En aquest punt es demana que Terrassa es presenti al Pla Nacional de Territoris Intel•ligents, una convocatòria del Ministeri d’Indústria, amb un projecte global d’ edificis intel•ligents.