TeC es mostra crítica amb els Corporate Games i demana que se’n publiquin les despeses

Terrassa en Comú qüestiona la celebració dels Corporate Games a Terrassa. La formació local hi veu “un esdeveniment que ja va néixer amb moltes ombres i opacitat al mandat anterior amb un conveni que va signar l’Ajuntament amb l’empresa organitzadora per un import de més de 40.000€ i que no tenia cap contingut; literalment es va concedir aquest import amb un pla director en blanc sense especificar els compromisos de l’Ajuntament i de l’empresa”.

Des de TeC esperaven que el canvi de govern representés un canvi en les formes de fer i en les prioritats polítiques de l’equip de govern en l’àmbit de l’esport, més quan ERC en forma part i al mandat anterior es va manifestar en contra dels Corporate Games, com van fer Terrassa en Comú i la CUP.

Davant d’això, TeC confia que, “com a mínim”, es faran públiques les dades, especialment les referents a despeses de diners públics adreçades a aquest esdeveniment. Argumenten que “cedir recursos públics a empreses, majoritàriament privades, mentre a la Terrassa hi ha nens i nenes que no tenen accés a la pràctica esportiva per impossibilitat de pagar les quotes dels clubs és injustificable i, lamentablement, suposa una oportunitat perduda per l’equip de govern per trencar amb les formes de fer i les prioritats de l’anterior govern socialista”.