TeC i ERC-MES proposen un ple extraordinari sobre la gestió de la neteja

TEC i ERC-MES proposen un ple extraordinari sobre la neteja a la ciutat. Les dues formacions han fet una crítica contundent a l’equip de govern, no tant per la gestió d’Eco-Equip, sinó per la manca d’explicacions que, diuen, ha ofert els darrers anys. Per això creuen que la millor manera que les donin és en un debat públic, el mes de setembre, i que tot els partits se’l puguin preparar amb temps.

Tant comuns com independentistes consideren que el principal problema de la neteja a Terrassa no és la inversió, sinó la gestió. Per això els dos grups veuen imprescindible la creació d’un contracte programa que estableixi objectius i criteris d’actuació a Eco-Equip.

Els dos principals grups de l’oposició creuen que hi ha incapacitat política per gestionar el servei de neteja. El portaveu republicà ha posat el focus en el reciclatge.

El ple extraordinari es farà, perquè per convocar-lo calen set vots i TEC i ERC-MES ja en sumen deu. Només cal acordar una data amb la resta de formacions, que presumiblement serà al setembre.