TEC proposa un nou projecte i direcció del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa i el TNT

Davant el recent anunci que l’actual director tant del CAET com del TNT, Pep Pla, ha dimitit de les seves funcions i s’ha anunciat la convocatòria d’una plaça per a substituir-lo, Terrassa en Comú vol repensar el model d’arts escèniques a la ciutat i aprofitar-ne tot el potencial.

Per això, TeC proposa elaborar en el termini de 6 mesos, de manera participativa, un projecte per al Centre d’Arts Escèniques de Terrassa que inclogui un programa funcional i un estudi de programació d’usos i projecte de gestió. A més, els comuns demanen que la convocatòria de la plaça de direcció del CAET i el TNT s’adeqüi al resultat.

La formació defensa que Terrassa té potencial per ser una ciutat referent en teatre, per tradició teatral i pels recursos i actors que hi conviuen. En aquest sentit, consideren imprescindible iniciar un procés de reflexió per potenciar la creació, producció i difusió d’arts escèniques a la ciutat. A més de la dimensió crítica, TeC vol que tingui un programa pensat i continuat adreçat als nous públics i a la dimensió comunitària del teatre. Entre els models existents, el partit destaca les experiències de l’Estruch a Sabadell i del Kursaal a Manresa.