TeC vol un equipament a Glòries Catalanes per descongestionar el CC Alcalde Morera

Al ple municipal del mes d’abril Ciutadans va presentar una proposta perquè el solar que hi ha a la confluència de l’avinguda Glòries Catalanes amb el carrer Ramón y Cajal i el carrer Ter esdevingués un aparcament per a cotxes. La proposta no va prposperar perquè només va recollir els suports dels regidors de Ciutadans i del PSC.

Ara TeC tornarà a posar sobre la taula la utilitat d’aquest solar. Demana que s’hi construeixi un equipament cívic, tal i com tenia previst en un principi el consistori, i critica l’equip de govern per votar a favor de propostes, diuen els comuns, que no recullen el Pla de Mobilitat.

TeC reclama un equipament cívic en aquest espai per descongestionar el centre cívic Alcalde Morera, que alerta que està sobrepassat i que té problemes d’espai i amuntegament. Per això els comuns consideren urgent un nou equipament, tant, que proposen que es pugui construir per fases i que entri en funcionament abans que estigui del tot acabat.

La proposta de TeC al ple de maig demanarà una reunió amb les entitats del Distruicte 3, un procés participatiu i que l’avantprojecte estigui enllestit aquest mateix any.