TeC vol una nova estació de tren al polígon sud per impulsar l’economia i crear feina

Terrassa en Comú creu que l’actual taxa d’atur del 12,5% (14.200 persones sense feina) està generant un creixent desequilibri a la ciutat entre la gent que hi viu i la que hi treballa. Aquest fet, afirmen, està convertint Terrassa en una ciutat dormitori.

Per intentar revertir aquesta situació, Terrassa en Comú proposa 3 mesures per impulsar l’activitat econòmica i crear ocupació: un pla integral dels polígons industrials (que transformi els 16 actuals i les seves 385 hectàrees en sectors moderns amb la gestió conjunta de serveis i activitats); reintroduir l’activitat econòmica en la trama urbana (de la mà de la innovació, el coneixement o la indústria 4.0) i dotar de dimensió estratègica i escala metropolitana els nous sectors que falten per desenvolupar: Bellots i Palau.

El candidat de la formació a l’alcaldia reivindica una nova estació dels Ferrocarrils de la Generalitat al nou sector Sud. Segons Xavier Matilla, la nova parada de tren donaria accés al transport públic de gran capacitat al polígon i també propiciaria la creació d’aquest nou recinte firal.