TECP garantirà els drets de la classe treballadora davant l’avenç de l’extrema dreta

Terrassa En Comú Podem és garantia de protecció dels drets de la classe treballadora, davant l’avenç de l’extrema dreta i la seva entrada en diferents institucions, així com de la creació de llocs de treball estables i de qualitat.

Davant la presència de la diputada d’En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, la candidata de la formació d’esquerres, Agnès Petit, ha manifestat que si En Comú Podem és decisiva, es continuarà amb la línia de treball impulsada per la ministra Yolanda Díaz, artífex, segons diuen, de la reforma laboral i de les pensions.

Vidal ha volgut llançar un missatge al candidat de Tot per Terrassa, davant les aritmètiques d’algunes enquestes que donen majoria absoluta al partit liderat per Jordi Ballart.

Acompanyats de responsables sindicals i membres de la candidatura, la compareixença de premsa s’ha fet al pati interior de la delegació local de Comissions Obreres i de la UGT. Un espai, en el qual hi havia la coneguda com a Casa del Poble, i que Terrassa En Comú Podem vol convertir en una plaça pública que homenatgi la lluita sindical i la Terrassa republicana.