Tecseal

Tecseal celebra 30 anys sent l’únic fabricant de rivets d’estanquitat que queda a Europa

https://www.youtube.com/watch?v=i6sTJXIuZKs&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fterrassadigital.cat%2F&feature=emb_title

L’empresa Tecseal arriba als 30 anys fabricant rivets d’estanquitat per a finestres. Tenen prop de vuit mil referències de producte, fruit de la combinació de diversos materials, formats, mides i colors. L’empresa ha crescut i ha traslladat la seu a Castellar, on fan la filatura. La major part de la fabricació, però, es manté a Terrassa.

Tecseal presumeix de ser l’únic fabricant de rivets d’estanquitat que queda a Europa. La competència és a Àsia però diuen que ells es diferencien per la qualitat. Exporten el 75 per cent del què fabriquen.

De la mitja dotzena de treballadors dels inicis han passat a més d’un centenar. Ara costa trobar el perfil professional de teixidor perquè el grau d’FP en tèxtil ja no existeix. Els nous treballadors aprenen dels que ja hi ha a l’empresa.

Tecseal ha patit poc els problemes de subministrament de matèries primeres perquè la major part del procés de fabricació el fan a la mateixa empresa.