“Teixidors” de Fupar guanya el premi “ICFF Constellation Award” a Nova York

La marca Teixidors de Fupar ha estat premiada amb el guardó “ICFF Constellation Award”, de la mà de la revista Contract Magazine, en la categoria de millor accessori. El certamen se celebra durant la fira International Contemporary Furniture Fair (ICFF) de Nova York, del 19 al 22 de maig.

La col·lecció premiada de Teixidors ha estat “Criss-Cross 3,2,1”, feta en col·laboració de la reconeguda dissenyadora britànica Faye Toogood. Els premis Constellation Awards reten homenatge al disseny en la totalitat de les seves expressions artístiques, i destaquen valors com el grau de funcionalitat, qualitat, durabilitat, estètica, confecció, així com la innovació dels productes i projectes participants. Aquesta suposa la novena ocasió en què la marca terrassenca participa en la fira ICFF.

El projecte Teixidors de Fupar pren com a objectiu la integració i la independència econòmica de persones amb diversitat funcional intel·lectual, tanmateix, també es caracteritza per la responsabilitat social, la producció sostenible i el disseny del producte: mantes, xals, bufandes… confeccionats artesanalment mitjançant telers del s. XIX.