Teixidors Obre Un Espai D'exposició I Botiga Per Viure El Teixit

Teixidors estrena un nou espai d’exposició i botiga, a més d’una web

Teixidors ha redissenyat l’espai d’exposició i botiga. El nou espai, cedit per l’Ajuntament, s’ubica a l’Antic Acondicionament Terrassenc. És doncs, una fàbrica tèxtil de 2000 m2 rehabilitada fa un any, i que compta amb 20 telers manuals de fusta.

Per tant l’edifici on s’hi assenta remet a la història tèxtil de Catalunya. I és que va ser el primer condicionament públic de fibres i matèries tèxtils de tot l’estat l’any 1904. 

La marca nascuda a Terrassa teixeix de manera singular, amb telers de fusta com els del s. XIX, cadascun dels seus productes per a la llar i accessoris, com ara mantes, plaids o xals. Ho fa amb fibres d’excepcional qualitat, posant especial cura en el disseny i en la sostenibilitat en totes les parts del procés afirmen els seus responsables.

Teixidors Obre Un Espai D'exposició I Botiga Per Viure El Teixit

Teixidors obre un espai d’exposició i botiga per viure el teixit

La singularitat de la seva proposta ha fet que aquesta marca terrassenca estigui ja present al mercat europeu, americà i asiàtic. I precisament per continuar millorant l’experiència dels clients i potenciar la internacionalització dels seus productes, Teixidors acaba d’estrenar nova web.

El teixit s’ha de viure, també a l’esfera digital

Coincidint amb les festes nadalenques, Teixidors llança la seva nova web amb una clara visió de futur per adaptar-se a les tendències del mercat. Així, amb el nou e-commerce, l’empresa millora els processos de compra. També ofereix una experiència més enriquidora per al client, que amb un sol clic podrà endinsar-se a conèixer les particularitats dels productes des de qualsevol lloc del món.

Precisament, una de les novetats més rellevants és l’assessoria virtual, que permetrà tenir connexió a temps real amb una assessora experta en teixits que l’atendrà des de la mateixa botiga, creant una experiència única i amb la possibilitat de realitzar un tour virtual per conèixer la botiga i el taller.

Sobre el Taller Teixidors

El Taller Teixidors, empresa social de LaFACT, dissenya i produeix peces singulars per a la llar amb fibres naturals de màxima qualitat i amb traçabilitat. Des de 1983, Teixidors treballa amb telers manuals de fusta, de forma responsable amb la natura i amb un ferm compromís social. El taller dóna ocupació laboral a 21 persones amb discapacitat intel·lectual.