Portada de la campanya d'estiu del Vallès Occidental

‘Tens mooolt estiu’: la nova campanya turística del Vallès Occidental

Sota el lema Tens mooolt estiu, el Consell Comarcal del Vallès Occidental enceta la seva campanya turística: una crida per aprofitar l’oferta comarcal, durant la temporada estival. A part d’estar dirigida als visitants externs, també s’enfoca als residents locals. Amb tot, la iniciativa desplega un ampli ventall d’activitats per aprofitar l’estiu a la comarca. 

La web de turisme del Consell Comarcal ofereix una àmplia guia amb diverses opcions de turisme familiar i activitats locals. Tanmateix, l’èmfasi recau en les activitats entorn el patrimoni cultural i natural de la regió. 

L’estiu passat, el Vallès Occidental va rebre més de 200.000 turistes, amb un 75,7% d’ocupació mitjana en els seus allotjaments turístics. Gairebé la meitat d’aquests visitants van ser internacionals, fent de la comarca un imant d’atracció a nivell mundial.

La difusió de la campanya es durà a terme a través de les xarxes socials del Consell. Amb això, el Vallès Occidental espera superar les expectatives i convertir-se en un destí turístic recomanat aquest estiu del 2024.