Club Gimnàstic Terrassa Campionat Catalunya

Tercera posició del Gimnàstic Terrassa al Campionat de Catalunya

El Club Gimnàstic Terrassa ha assolit una meritòria tercera posició en el Campionat de Catalunya de Clubs de Gimnàstica Artística, celebrat aquest cap de setmana a Salt. L’equip absolut de la delegació egarenca ha brillat a un gran nivell, atès que no ha pogut comptar amb dues peces molt importants com són Clara Navarro (no va estar a temps d’inscriure’s en tornar d’una altra competició) i Laura Gamell (lesionada en la darrera jornada de la Liga Iberdrola).

Així doncs el jove equip format per Claudia Villalba, Iris Espigares, Noa Granados, Noa González, Laura Garcia i Victoria Valeros s’ha penjat la medalla de bronze. No ha pogut reeditar el títol aconseguit el 2019 (el 2020 es va suspendre per la pandèmia), que ha estat per al Salt Gimnàstic. La plata ha recaigut en La Salle Gràcia de Barcelona.

Altres competicions

El Gimnàstic Terrassa ha competit a Salt amb dos equips més en nivell de 5 a 8, tot i que no han pogut assolir llocs de podi. La majoria d’aquestes gimnastes es desplaçaran el proper cap de setmana a Pamplona per disputar el Campionat d’Espanya individual.

Tot i que el centre d’atenció de totes les mirades arribarà del 10 al 12 de desembre, ja que el pavelló del Pla del Bon Aire serà l’escenari de la final de la Liga Iberdrola. En aquesta competició, organitzada pel Gimnàstic Terrassa, hi participaran equips de tot Espanya. Més enllà del títol, el campionat servirà per determinar quins equips mantenen la categoria a la Primera Divisió, objectiu de l’equip terrassenc.

[Font imatges: Club Gimnàstic Terrassa]

Club Gimnàstic Terrassa Campionat Catalunya 2

Equip absolut del Gimnàstic Terrassa, bronze al Campionat de Catalunya

 

Club Gimnàstic Terrassa Campionat Catalunya

Equip base del Gimnàstic Terrassa, a Salt