‘Terrassa a Feliu Formosa’ comença a la BCT amb una xerrada amb l’escriptor de Sabadell

Terrassa homenatja la figura del sabadellenc Feliu Formosa, home de teatre, poeta i traductor. El grup de literatura d’Amics de les Arts ha organitzat una sèrie d’actes que ha començat aquest dijous a la BCT, amb un taller de lectura del poemari ‘Darrera el llibre’, amb la presència de l’autor, el mateix Feliu Formosa. Ha introduït l’acte el poeta i escriptor David Yeste amb una cita del poemari en el que explica la relació entre l’escriptor i els lectors.

Formosa ha pres la paraula per iniciar una xerrada distesa en la que ha repassat bona part de la seva vida. Nascut a Sabadell, va viure a Terrassa catorze anys, dels del 1967 al 1981. En aquest període va morir la seva primera dona.

L’escriptor sabadellenc també ha parlat de la seva vessant poètica i política, sobretot de la seva militància al PSUC.

Formosa, als 84 anys, encara segueix en actiu, sobretot en la traducció. Aquest any s’ha estrenat al Teatre Nacional ‘La bona persona de Sezuan’, una traducció seva de l’obra de Bertol Brecht.

L’homenatge a Formosa seguirà amb una exposició als Amics de les Arts i una nova trobada amb l’escriptor dilluns a la BCT.