Terrassa acollirà el 25 i 26 de març la II edició del Congrés Dones, Ciència i Tecnologia

L’Ajuntament de Terrassa, en col·laboració amb l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacials i Audiovisuals de Terrassa, l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa, la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat i la Societat Catalana de Tecnologia, organitzen el II Congrés Dones, Ciència i Tecnologia (WSCITECH21), que se celebrarà els dies 25 i 26 de març de 2021, principalment en format virtual.

El fòrum s’adreça a totes aquelles persones que tinguin interès a conèixer i analitzar la bretxa de gènere en els camps de la ciència, la tecnologia i la salut. La premissa és que prendre consciència i coneixement és bàsic per a canviar el model actual i construir un de nou, amb perspectiva de gènere, més just i beneficiós per a la societat.

El congrés es configura com una plataforma de reflexió, creació, compartició i projecció del coneixement i talent que moltes dones aporten i faciliten en àmbits tradicionalment masculinitzats.

Una de les grans novetats d’aquesta segona edició és la crida específica entre l’alumnat dels centres d’educació secundària per a presentar treballs en format ‘pòster’ gravats en vídeo, amb l’objectiu de donar visibilitat al talent jove.

La inscripció és gratuïta i l’organització ofereix interpretació en llengua de signes sota demanda.