Terrassa acollirà nou actes de la Mobile Week Catalunya

Vuit conferències i un taller: aquestes són les nou activitats que acollirà Terrassa al mes de juliol dins de la Mobile Week Catalunya 2021. L’esdeveniment està organitzat conjuntament pel Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat i Mobile World Capital Barcelona, l’entitat responsable del Mobile World Congress. La Mobile Week Catalunya 2021 s’ha presentat aquest matí al Palau Reial de Pedralbes de Barcelona, amb la presència del conseller de Polítiques Digitals en funcions, Jordi Puigneró; el CEO de Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau; i, per part de l’Ajuntament de Terrassa, el regidor d’Esports Miguel Ángel Moreno en representació de l’alcalde Jordi Ballart.

Terrassa és una de les 18 ciutats catalanes que participaran de la Mobile Week Catalunya 2021 i ho farà acollint actes els dies 8 i 9 de juliol. Bàsicament seran conferències que tractaran qüestions relacionades amb l’àmbit digital, com ara les compres per internet, l’analítica web i les xarxes socials, però també hi haurà un curs sobre competències digitals per captar clients internacionals.

Aquesta serà ja la tercera edició de la Mobile Week Catalunya i se celebrarà del 21 al 27 de juny i del 5 a l’11 de juliol. La programació general està estructurada a l’entorn de tres grans temàtiques: la protecció de la nostra privacitat a Internet, les habilitats professionals digitals amb més demanda al mercat laboral i el paper de la tecnologia durant les crisis.