Terrassa acollirà unes jornades de debat sobre les rieres

L’Ajuntament organitzarà unes jornades de debat sobre les rieres de Terrassa. Aquestes xerrades seran obertes a tots els agents, veïns i entitats interessats en el manteniment, tractament i futur de les dues rieres de la ciutat, la del Palau i la de Les Arenes. Així ho ha decidit el ple en aprovar per unanimitat una proposta presentada pel PSC on s’insta al Govern a convocar de forma immediata a la Taula i el Consell de les Rieres. Una trobada prevista des de principis de mandat.

L’altra proposta del PSC que també s’ha aprovat per unanimitat és la què fa referència a la lluita contra l’assetjament escolar. El document demana estendre i generalitzar a tots els centres d’ensenyament els programes previstos contra l’assetjament i destinar un tècnic especialitzat a cada centre. Una proposta que després del debat s’inclourà en programes més genèrics de lluita contra la violència en general, amb especial atenció al ciberassetjament.

La proposta també contempla declarar Terrassa ciutat amiga de la Infància que promou l’Unicef i commemorar el 2 de maig com a Dia Internacional contra l’assetjament escolar. En l’actualitat un 42 per cent dels joves s’han sentit en alguna ocasió víctimes d’assetjament. Una agressió que en un 40 per cent es dona a través de les xarxes socials.