Terrassa activa el Pla d’Emergència Municipal per l’alt risc de nevades

Torna el fred d’hivern a tot Catalunya, que viurà un canvi de temps després d’una setmana amb temperatures d’època primarveral que han rondat els 20 graus. La caiguda en picat de les temperatures ha fet que Protecció Civil hagi activat l’alerta Neucat, el Pla Especial d’Emergències per Nevades a Catalunya. Aquest diumenge, a la majoria de comarques catalanes s’ha registrat un canvi de temps que pot portar neu a cotes baixes a partir del vespre o la nit d’avui.

Per la seva part l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha activat el Pla d’Emergència Municipal per l’alt risc de nevades a la ciutat. La previsió per a la capital vallesana és que hi hagi risc alt de nevades des de les 19h d’aquest diumente fins a la 1 h de dilluns i que el risc sigui moderat de la 1 a les 7 h de la matinada de dilluns.

L’Ajuntament de Terrassa ha revisat i posat a punt els dispositius a desplegar i els diferents serveis municipals implicats estan previnguts i preparats per a intervenir. El Servei d’Espais Verds compta amb una reserva de 40 tones de sal per a distribuir per la ciutat per desfer el gel en cas de necessitat.

 

Es pot seguir tota la informació a través del Twitter d’Emergències Terrassa @trsemergencies i a les xarxes socials corporatives de l’Ajuntament de Terrassa.