Terrassa acull la 13a edició del Curs d’Estiu sobre la Unió Europea

Ja és en marxa la tretzena edició del Curs d’Estiu sobre la Unió Europea a Terrassa.

Són unes sessions que es fan fins el 17 de juliol organitzades per l’Ajuntament amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement comunitari i posar sobre la taula les grans línies de debat actuals.

En aquesta nova edició del curs, quatre experts de diverses institucions protagonitzen un seguit de conferències sobre temes d’interès vinculats a la UE, com la comunicació, les ciutats i la ciutadania i algunes de les polítiques europees essencials amb l’objectiu d’apropar aquestes temàtiques comunitàries a la ciutadania per conèixer millor l’organització de les institucions europees o quins són els principals reptes que s’hauran d’abordar en el futur.

La presentació del curs es feia aquest dimarts a la tarda a la Biblioteca Central de Terrassa. Després de la presentació, el curs s’iniciava amb la conferència “Històries Europees: Periodisme desproveït de masclisme”, a càrrec de Teresa Carreras, periodista i coordinadora de la Xarxa de Periodistes de gènere GAMAG EUROPE-UNESCO i membre de la Junta de l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya.