Cartell Programa Jornada Visibilitzacio2

Terrassa acull la 2a Jornada de Visibilització de Centres de Formació en Circ

Després de mesos de treball, el proper 28 de maig tindrà lloc la 2a Jornada de Visibilització de Centres de Formació en Circ de Catalunya, a Terrassa. Recollint l’experiència de la primera jornada de juny de 2021, aquesta segona trobada pretén seguir amb la línia traçada. A més proposa constituir una xarxa formal d’espais de formació en circ perquè aquest sector aconsegueixi més reconeixement a nivell institucional i social. Es tracta, doncs, d’una de les accions de la mesura de Formació inclosa al Pla d’impuls del circ 2019-2022

La sessió tindrà lloc de 9.30 a 19.30 h i inclourà diferents taules rodones i debats sobre la invisibilització d’aquest sector i com enfortir-lo a través de la creació d’una entitat que permeti agrupar els diferents centres i escoles. A més, a la tarda es dedicarà una taula rodona a debatre sobre la pedagogia de la formació en circ. En últim lloc, la jornada acabarà amb una mostra d’alumnes de diferents espais.

Aquesta segona jornada està organitzada i supervisada per un grup motor format per diverses entitats i persones dedicades o vinculades a la formació en circ de diversos indrets del territori català, i la coordinació ha anat a càrrec de l’Associació de Circ Tub d’Assaig 7.70, que l’acollirà a les seves instal·lacions a Terrassa.