Terrassa acull la 6a Fira d’Economia Social i Solidària

52 estands són les empreses i entitats que han participat a la sisena edició de la Fira d’Economia Social i Solidària de Terrassa. Organitzat pel Servei d’Emprenedoria i Economia Social de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Terrassa, durant tot el matí d’aquest dissabte, des de les 10 i fins a les dues, s’han dut a terme diverses activitats amb l’objectiu de facilitar un espai on mostrar el pes de l’economia social i solidària de la ciutat.

Un espai que les empreses i entitats agraeixen perquè asseguren els dóna l’oportunitat de fer-se conèixer als veïns i veïnes de Terrassa. Entre els estands, repartits al llarg de la Plaça Vella, el carrer Major, el carrer de la Unió i la Plaça Salvador Espriu, s’hi han vist representats des d’alimentació i agroecologia, fins a consum responsable, energia i transport o construcció i habitatge.

Tots coincideixen en posar les persones al centre de la seva activitat, en comprometre’s amb Terrassa i, entre molts altres, vetllar per la inclusió dels col·lectius més vulnerables.

El més gran aparador de l’economia social i solidària de Terrassa ha comptat amb la dinamització de música en directe i ha rebut la visita del Director General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal i Fàbrega, la tinenta d’Alcalde Núria Marín i el regidor d’Economia Social, Josep Forn.