Terrassa acull la final del concurs universitari Sloshing Rocket Workshop 2022

Aquesta setmana Terrassa ha acollit el concurs Sloshing Rocket Workshop 2022. És una competició universitària internacional impulsada per l’empresa Airbus. L’objectiu és que els estudiants d’enginyeria aeronàutica dissenyin i construeixin coets reutilitzables capaços de transportar líquids, un fet que complica especialment l’estabilitat de qualsevol vehicle.

D’entre 17 equips participants, els tres seleccionats per disputar la final a Terrassa han estat Croàcia, Itàlia i Sèrbia. Els integrants de tots tres finalistes s’han allotjat des de dilluns a l’Alberg de Vallparadís. Durant tota la setmana han estat treballant en els seus projectes fins a fer els enlairaments aquest divendres a la tarda. El Club Aeronàutic Egara, a Can Boada, ha estat l’escenari de la part final i més crítica del concurs. Tot plegat ho han organitzat els estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa.

El jurat estava integrant per treballadors d’Airbus, una de les companyies líders al món en matèria aeronàutica i aeroespacial.