Terrassa acull la jornada de la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques per a càrrecs electes de Barcelona

La Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat ha celebrat aquest divendres una jornada tècnica a Terrassa. És la cinquena i la última que es fa per tot el territori. L’objectiu és presentar el programa i les línies de suport a la cultura als nous càrrecs electes de la província de Barcelona.

La sessió, titulada “Les arts escèniques, la música, arts visuals i biblioteques” s’ha fet al Teatre Alegria. La regidora de cultura, Rosa Boladeras ha donat la benvinguda als regidors i membres d’altres administracions que hi han participat.

Després, Àngels Ponsa, directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques ha explicat que l’objectiu és que tots els municipis tinguin una programació cultural estable. Per això, totes les administracions sumen esforços i recursos.

Ponsa també ha afirmat que les biblioteques són l’equipament millor valorat per la ciutadania (amb un 8,8 sobre 10), per sobre dels Centres d’Atenció Primària.