Terrassa acull la sisena edició del Dia Català de la Seguretat Privada

Terrassa ha acollit aquest dijous la sisena edició del Dia Català de la Seguretat Privada. La jornada ha aplegat tant els màxims representants del sector com dels cossos policials públics i de l’administració. Aquesta celebració per prestigiar, acompanyar i dignificar la tasca dels vigilants, arriba amb un any de retard ja que al 2018 no es va poder fer per l’aplicació de l’article 155.

Tant el conseller d’interior, Miquel Buch, que ha presidit l’acte, com l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, han destacat l’èxit del model català, basat en la cooperació, la coordinació i el treball conjunt del sector públic i el privat.

En l’acte s’han lliurat 124 mencions en l’àmbit de la seguretat privada de Catalunya. L’objectiu és reconèixer la seva contribució, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra i les Policies Locals, per garantir l’eficàcia i l’eficiència del sistema de seguretat català. Del conjunt, 76 s’han atorgat per les actuacions amb motius dels atemptats de Barcelona i Cambrils l’agost de 2017.

La jornada ha estat amenitzada amb l’actuació musical de la soprano Elionor Martínez i el pianista Lluís Vergés.