‘Terrassa amb Palestina’ es manifesta contra la guerra a la Franja de Gaza

Amb el lema “Parem el genocidi a Palestina! Fi al comerç d’armes i a les relacions amb Israel“, dissabte ‘Terrassa amb Palestina‘ va reunir centenars de persones a la ciutat per manifestar-se en contra de la guerra a la franja de Gaza. El recorregut va anar parant davant d’aquelles seus que d’alguna manera contribueixen en el desenvolupament del conflicte.

Dissabte 20 de gener va ser el dia escollit per la Xarxa Solidària contra l’Ocupació de Palestina per organitzar conjuntament a tot l’Estat una manifestació simultània per exigir al govern de l’Estat mesures concretes i efectives contra la guerra a la Franja de Gaza. A Terrassa, l’entitat adherida a la plataforma, ‘Terrassa amb Palestina’, ha contribuït amb aquesta iniciativa convocant a la ciutadania a una manifestació que ha tingut com a punt de partida el monument a la Dona de la ciutat.

La manifestació ha recorregut l’avinguda 22 de juliol des del monument de la Dona, passant per l’estació del Nord fins a arribar a la plaça del Vapor Ventalló, passant pels carrers de Cervantes, Sant Llorenç, Sant Isidre, el Passeig i el carrer Nou de Sant Pere.

Novament, establiments comercials que, segons els convocants, són còmplices de l’actuació d’Israel sobre Palestina han estat assenyalats en el transcurs de la manifestació.