Wifi Gratuït

Terrassa amplia a 11 el nombre d’espais públics amb connexió Wifi d’alta velocitat gratuïta

L’Ajuntament de Terrassa ha ampliat el nombre d’espais públics amb connexió Wifi d’alta velocitat mitjançant el projecte Espai WiFi4EU. Les noves antenes, que se sumen a les 7 que es van instal·lar el passat març, estan ubicades a la Plaça de La Maurina, davant del Casal Cívic Francisca Redondo, als voltants del Casal Cívic de Can Parellada, al carrer Alcalde Parellada, davant l’alberg Vallparadís i a la Plaça major de Torre-sana.

Aquests nous espais que s’han sumat a l’oferta Wifi4EU ja estan operatius i es preveu instal·lar en els propers dies les plaques identificatives. L’Ajuntament ha destinat 5.800 € a la seva posada en marxa. WiFi4EU és una iniciativa subvencionada per la Unió Europea per promoure el lliure accés de la ciutadania a la connectivitat wifi d’alta qualitat en espais públics, com ara parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de municipis de tota Europa. L’objectiu és que tothom pugui beneficiar-se de la connectivitat d’alta velocitat, sense importar el lloc de residència ni els seus recursos.

Els espais públics de la ciutat que ja disposaven d’antenes Wifi són el Raval de Montserrat; l’exterior del centre cívic Montserrat Roig; la plaça de Can Palet; la plaça de l’Assemblea de Catalunya; la plaça de la Cultura; la plaça del 1r de Maig; i la plaça de les Teixidores.

El pla WiFi4EU de la Comunitat Europea permet que tota la ciutadania europea i els visitants puguin navegar lliurement per Internet a qualsevol ciutat europea que hagi implementat el projecte, amb el mateix sistema i fent servir les mateixes credencials.