Terrassa Arts Escèniques presenta aquest abril ‘Ex-Libris’ i ‘Envà’, dos espectacles de circ

El Terrassa Arts Escèniques presenta aquest mes d’abril dos espectacles de circ contemporani que reflexionen sobre la manca de comunicació a la societat actual

La primera proposta, Ex-Libris, arriba al Teatre Principal aquest diumenge 11 d’abril a les 17h. Els llibres són els protagonistes d’aquesta obra sense text de la Cia Voël, que els reivindica com a eina d’inspiració i alliberament en una societat cada cop més tecnològica on els detalls més petits passen desapercebuts. L’obra parla dels moments d’inadvertida felicitat, de la incomunicació d’una societat tecnològica on els detalls més petits passen desapercebuts, dels llibres que esperen a ser llegits i que lluiten per la seva supervivència, per tal de no caure en l’obli Un espectacle ple de poesia en el que els cossos són capaços d’explicar històries i de transmetre emocions. 

Per altra banda, el proper diumenge 18 d’abril a les 17h es podrà veure al Teatre Alegria Envà, un espectacle familiar d’Amer i Àfrica Circ Cia en el que la palla, les acrobàcies, els equilibris mans a mans, les figures en el context i l’humor serveixen per reflexionar sobre les relacions humanes i sobre les parets mentals que construïm per protegir-nos dels perills emocionals que, suposadament, representen els altres. L’espectacle fa una al•legoria a les parets mentals que ens empresonen.