Terrassa Arts Escèniques programa 15 espectacles multidisciplinaris

Són imatges d’un assaig de Gossos, una comèdia tràgica sobre els secrets d’una família amb Mercè Arànega en el repartiment i que es veurà a l’octubre, al Teatre Principal. Aquesta obra forma part de la nova programació de Terrassa Arts Escèniques amb una quinzena d’espectacles a partir del setembre. Una programació multidisciplinària que inclou estrenes, innovació, residències i la mostra amateur de Set de Teatre.

A finals de setembre arribarà Les traces del silenci, sobre el tràfic d’infants durant les riuades del 1962, o El vell León, al novembre amb el terrassenc Òscar Intente al capdavant del muntatge. La programació arranca al setembre al Teatre Principal amb un espectacle visual i un de circ, però no serà fins al 23 d’octubre quan arriba el muntatge-documental Celebraré mi muerte, amb el doctor Marcos Hourman a l’escenari, perseguit per la justícia Argentina per practicar l’eutanàsia.

En clau terrassenca, el 14 de novembre al Teatre Alegria arribarà Murmut, un espectacle de música i objectes, creat per Jordi Palet i Toni Ubach. La programació també inclou obres més comercials o mediàtiques com la mateixa Gossos, de Nelson Valente o La habitación de María, de l’inefable Concha Velasco. La programació es clourà el 5 de desembre amb Jungla, un dels tres espectacles familiars programats. Un muntatge de dansa per a tots els públics amb un ecosistema molt singular i personal de la companyia Big Bouncers.

Aquesta temporada el Terrassa Arts Escèniques renova imatge i també pàgina web, tot mantenint el seu compromís amb els valors de gènere, d’accessibilitat i sostenibilitat. Fins a sis produccions comptaran amb el sistema d’audiodescripció i moltes d’altres seran accessibles per a persones amb diferents capacitats.