Terrassa Canta

Terrassa Canta actuarà a la Festa Major

Arran de l’èxit del I Singing Workshop Terrassa del juliol passat, els organitzadors de la jornada, Enfoc Musical i l’Associació Catalana de Mètode Cos Art, han volgut fer créixer aquesta iniciativa pedagògica i artística al voltant de la veu amb un projecte més ambiciós i seqüenciat durant tot l’any.

Durant el curs s’han realitzat amb èxit tres stages per a cantants professionals o en vies de professionalització amb docents de primer nivell. A partir del mes de maig es faran uns tallers per amants del cant coral on es treballarà la veu i diferents cors d’òpera amb els directors Joan Martínez Colás i Mercè Pérez.

Aquest repertori conjuntament amb les àries i duos dels cantants del curs esdevindrà un espectacle que es representarà el proper 3 de juliol a les 20.00 a l’Auditori Municipal dins dels actes de la Festa Major de Terrassa sota la direcció musical Petter Udland Johansen.

Ja estan obertes les inscripcions per participar tant al taller per a cantants solistes (22 de juny al 2 de juliol) com el taller de coral (5 de maig al 3 de juliol) Les persones interessades poden demanar informació o apuntar-se a través de: enfocmusical@gmail.com o al telèfon 656.89.34.46.

La iniciativa vol fer viure la música i l’òpera a tota la ciutat i que tant professionals com amateurs, joves o adults puguin sumar-se en aquest projecte per gaudir de la música i del cant. El projecte està organitzat per l’Associació Catalana de Mètode Cos-Art i Enfoc Musical amb la col·laboració de l’Escola Avet Plus i l’Ajuntament de Terrassa.