Workshop Terrassa Canta

Terrassa Canta programa 3 tallers per educar la veu

Educar la veu, aquest és l’objectiu de Terrassa Canta. Aquesta iniciativa pedagògica i artística parteix de l’èxit del I Singing Workshop Terrassa del passat mes de juliol. Ara, els seus organitzadors han volgut fer créixer  amb un projecte més ambiciós i seqüenciat durant tot l’any.

En aquesta nova edició es realitzaran 3 tallers programats per desembre, febrer i abril. Per tant, es treballarà la tècnica vocal amb Francesca Roig. També es  treballarà l’educació corporal amb Maria Teresa Vert. Per  últim, Daniel Garcia, Mark Hastings i Andrea Àlvarez impartiràn interpretació.   Per altra banda   el treball d’escena es farà  amb Montse Miralles. Aquestes sessions estan destinades tant a cantants professionals com a estudiants de cant. Ja estan obertes les inscripcions per aquest primer taller.

A partir del mes de maig, es faran uns tallers per amants del cant coral on es treballarà la veu i un repertori. L’activitat  confluirà amb els dels cantants solistes per a crear un espectacle final que es mostrarà per la Festa Major. 

Per tant, la iniciativa vol obrir-se a la ciutat i que tant professionals com amateurs, joves o adults puguin sumar-se en aquesta iniciativa per gaudir de la música i del cant. 

El projecte està organitzat per l’Associació Catalana de Mètode Cos-Art i Enfoc Musical amb la col·laboració de l’Escola Avet Plus i l’Ajuntament de Terrassa.