Terrassa celebra el Mes de la Pau amb activitats a les biblioteques municipals

Coincidint amb l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, el líder indi, avui se celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau.

És una jornada que vol mantenir el record de la seva tasca en pro del pacifisme i difondre els valors de l’educació per la pau, la solidaritat i el respecte als drets humans.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Terrassa organitza per cinquè any consecutiu el Mes de la Pau a la ciutat. El programa d’activitats inclou 14 activitats destinades a tots els públics, però especialment als infants. Entre altres, destaquen els tallers, xerrades i hores del conte que volen fer arribar el concepte de la pau als més menuts i menudes.

Totes les activitats es fan a les biblioteques municipals de Terrassa. A més, com a novetat, les activitats es complementaran amb una exposició itinerant, que es podrà veure a totes les biblioteques de la xarxa municipal.

La mostra porta per títol “La Pau és…”, i és fruit del concurs de dibuix adreçat a nens i nenes de fins a 13 anys, en què havien d’expressar el seu significat de la pau.