Terrassa celebra la Festa dels Capdidats

Terrassa va celebrar dissabte la festa dels Capdidats a Capgròs de l’any. A l’acte es van escoltar els discursos dels nominats per convèncer els votants, que van poder participar per correu electrònic o a través de les urnes. Tot i que semblava una decisió difícil, alguns ho tenien molt clar. Els capdidats terrassencs els selecciona el grup secret, el Casinet de l’Espardenya. Una decisió que es pren tenint en compte molts factors.

Els capdidats d’aquest any són Jaume Oller, propietari del Porró, la periodista Pamela Navarrete, Jaume Talló de l’Eix comercial de Sant Pere, el fotògraf Rafael Aróztegui vinculat amb el grup la Llanterna, Paco Salazar del Drac i els Castellers de Terrassa, la cantant Alícia Rey, el monologuista Alberto Demomento, l’humorista Eduard Biosca conegut pel seu paper de Senyor Bohigues a Rac1, l’activista Joan Tamayo antic rei del Laberint d’Arcàdia, Adrià Mas dels Minyons de Terrassa i membre també de l’Esbart Egarenc, Bastoners o Esplai de Ca n’Aurell entre molts d’altres. També Cesc Castellet propietari del Cafè Teatre i el dibuixant satíric Don Edi. Justament aquest capdidat va faltar a la cita a causa de les últimes polèmiques amb els seus acudits. Alícia Rey tampoc hi va ser però va delegar el seu discurs a una representant.

A l’hora de fer els discursos cada nominat va mostrar la seva personalitat davant dels terrassencs. A alguns els nervis els hi van jugar una mala passada, d’altres ja hi tenien la mà trencada en fer discursos i fins i tot n’hi va haver que es van animar a cantar.

La festa d’aquest any es va fer al Vapor Ventalló per l’amenaça de pluja, el que no va faltar va ser la cercavila anterior i les actuacions d’alguns grups de cultura popular. El capgròs de l’any es donarà a conèixer el divendres de la Festa Major de Terrassa i així la ciutat tindrà una nova figura triada pels seus habitants.